Texten nedan laddar intresseanmälan. Lämna den intakt när ni redigerar, tack!

Intresseanmälan för våra Marklägenheter i Karlshamn

Är du intresserad av att hyra en av våra lägenheter i Karlshamn? Du kan då skicka en intresseanmälan till oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Se till att du noga läser igenom och uppfyller de kriterier som ställs upp nedan.

Vi har inget kösystem där vi tittar på köpoäng. Huvudprincipen hos oss är sökdatum, d v s tidigaste registrerat sökdatum prioriteras. När vi får in en ledig lägenhet hör vi av oss via e-post till de 5 personerna med tidigaste sökdatum. Tackar du nej eller inte svarar alls finns det risk för att du inte kommer få ett nytt erbjudande eller måste göra en ny intresseanmälan. Om två stycken tackar ja till samma lägenhet är det den som först tackat ja som vi erbjuder ett kontrakt, om den potentiella hyresgästen uppfyller alla våra kriterierna. Den andra personen som inte blev erbjuden kontrakt har då alltid chansen att ta tillbaka sin plats i kön.

Du står i vår bostadskö i max 6 månader, efter tre månader kommer du falla bort från bostadskön. Om du fortfarande söker efter lägenhet är du välkommen att göra ny intresseanmälan.   

Följande krav måste uppfyllas för dig som vill hyra lägenhet av oss:

  • Du ska ha fyllt 18 år.
  • Du ska ha möjlighet att betala hyran med den inkomst du har.
  • Du får inte ha skulder hos Kronofogdemyndigheten eller betalningsanmärkningar.
  • Du ska kunna uppvisa goda referenser från tidigare hyresvärdar.
  • Du måste ha någon som är villig att skriva under som din borgensman.
  • Du accepterar och är införstådd med att vi gör en kreditupplysning på alla potentiella hyresgäster.

De personuppgifter som du lämnar i ansökan/intresseanmälan kommer att behandlas i den utsträckning som behövs för att kunna bedöma av om du kan godtas som hyresgäst. Därför behövs uppgifter från personer som kan uttala sig om dig. Genom att lämna uppgifter om referenspersoner medger du att uppgifter får inhämtas från dessa personer. Uppgifter kan också komma att inhämtas från kreditupplysningsinstitut och myndigheter. 

Uppgifterna kommer endast att behandlas inom bostadsföretaget. Du har rätt att gratis en gång om året få besked om vilka personuppgifter om dig som behandlas och hur de behandlas. Du kan också begära rättelse av de personuppgifter som behandlas.

Personuppgifterna om dig kommer bara att behandlas under den tid som din ansökan är aktuell. Detta innebär att samtliga personuppgifter kommer att gallras när du har meddelat att du inte längre önskar att kvarstå som bostadssökande. Detta gäller också om din ansökan avslås. Om skälet till att ansökan avslagits är att du inte kunnat godtas på grund av misskötsamhet i ett tidigare boende bevaras dock uppgifterna under tre månader efter avslagsbeslutet. 


* OBS! Fyll i alla uppgifter som efterfrågas. Ofullständiga intresseanmälningar beaktas ej.

Dina kontaktuppgifter:

Övrig Information:

 

 

 

 

 


Skicka intresseanmälan

Laddar...
Skickat!
Det gick inte att skicka, kolla så att du är ansluten till internet och försök igen.


Texten ovan laddar intresseanmälan. Lämna den intakt när ni redigerar, tack!