januari 1, 2002

Som hyresgäst hos KREBO har du tillgång till Com Hems grundutbud av TV-kanaler, TV Bas, samt Internetuppkoppling via bredband från vår leverantör. Du kan välja att uppgradera såväl kanalutbud som bandbredd på egen hand.

Internet & TV - TV-kollande

Internet & TV

Som hyresgäst hos KREBO har du tillgång till Com Hems grundutbud av TV-kanaler, TV Bas, samt Internetuppkoppling via bredband från vår leverantör AllTele. Du kan välja att uppgradera såväl kanalutbud som bredband på egen hand.

 

Internet: 10/10 Mbit/s ingår i hyran, med möjligheter till uppgradering

Fastigheten är ansluten till Karlskronas Stadsnät via leverantören AllTele, och i din hyra ingår internetuppkoppling med en hastighet om upp till 10/10 Mbit/s via nätverksuttaget.

Vid inflyttning kontaktar du AllTele på telefonnummer 0910-798000 och meddelar dem att du har flyttat in och uppger ditt lägenhetsnummer och dina personuppgifter till deras kundservice, för att underlätta vid eventuell felanmälan, uppgradering, störningar hos leverantören m.m. Det är alltså AllTele du skall kontakta om du får problem med deras tjänster, eller har frågor kring dem.

Tänk även på att leverantören inte tillhandahåller router, utan att det är något som du hyresgäst själv får skaffa om du har behov av det.

Det är också viktigt att du meddelar leverantören om du flyttar ut, så att nästa hyresgäst som flyttar in kan registrera sig.

Om du som nyinflyttad hyresgäst får problem med att registrera dig för att föregående hyresgäst inte har avregistrerat sig, så kan du höra av dig till oss på Krebo så hjälper vi dig.

Vill du uppgradera hastigheten på bredbandet så kan du göra det genom att teckna eget avtal med AllTele, eller någon av de olika leverantörer som är anslutna till Karlskronas stadsnät. Leverantörerna finns presenterade på tjänstevalsportalen Karlskronaporten: www.karlskronaporten.net

När du tar kontakt med vald tjänsteleverantör för att beställa uppgradering behöver du bl.a. ange ditt lägenhetsnummer (t.ex. Minervavägen 20:XXXX), vilket även är numret på ditt nätverksuttag. Om inte numret står på ditt nätverksuttag så hittar du det på ditt hyresavtal och på dina hyresavier.

Om du tecknar eget avtal och får problem med deras tjänster, eller har frågor kring dem, så kontaktar du vald leverantör.
 

TV: Com Hems grundutbud TV Bas ingår i hyran

Din lägenhet är ansluten till Com Hem via antennuttaget och deras grundutbud av digital-TV, TV Bas, ingår i din hyra. På Com Hems hemsida, www.comhem.se, kan du se vilka kanaler som för närvarande ingår. Där hittar du även uppgifter om deras kundservice/felanmälan, dit du vänder dig för frågor eller får problem.
 
Via Com Hems hemsida kan du även välja att utöka ditt kanalutbud genom teckna eget avtal för att få tillgång till deras olika kanalpaket.

 
// Defaults
Senaste /karlskrona/