januari 1, 2009

En utflyttning är något som vi alla gör då och då. Försök dock ha koll på och följa de regler som gäller för uppsägningen så gör du saker och ting simplare både för dig själv och för oss på KREBO. Slutligen vill vi önska dig all lycka till med ditt framtida boende!

Blankett om uppsagning signeras

Gör uppsägningen enklare - ha koll på de regler som gäller

För att ert hyreskontrakt ska anses uppsagt krävs det att ni skickar in en skriftlig uppsägning till KREBO. Ni börjar med att skriva ut en blankett om uppsägning av hyreskontrakt, och fyller i den information som efterfrågas.

Skicka sedan er skriftliga uppsägning till oss på följande adress:
Krebo
Södra Stillerydsvägen 52
374 31 Karlshamn

När denna inkommer till oss skickar vi en bekräftelse på uppsägning till mail adressen ni angivit på blanketten och då påbörjas den 3 månader långa uppsägningstiden på lägenheten. Om ni inte får en bekräftelse inom 7 arbetsdagar bör ni kontakta kontoret och skicka en ny blankett.

Exempel:
Om uppsägningen skickas in så vi har mottagit den i mars, blir dina uppsägningsmånader april, maj och juni (till och med 20XX-06-30). Kommer däremot uppsägningen inte in till oss förrän i april, har du uppsägningstid till och med 20XX-07-31.

Efter uppsägning av ditt kontrakt kan du bli kontaktad av framtida hyresgäst för visning av lägenheten. Tillsammans bokar ni då in en tid för visning.Vi kommer att maila en bekräftelse på att vi har mottagit din uppsägning. Tänk på att informera oss om du byter mailadress, telefonnummer eller postadress.

 
// Defaults
Senaste /karlskrona/