Mina Sidor
Instruktioner iOS m.m.

Problem vid användande av "Mina sidor"?

Klicka här och stäng sedan fönstret / tabben

Nu ska det gå att använda "Mina sidor" på iPhone, iPad och andra enheter som har Safari som webbläsare.

En enkel lösning

Hyresgäster hos KREBO som använder sig av iPhone, iPad eller Mac kan uppleva problem med att man blir utloggad när man navigerar mellan de olika avdelningarna i "Mina sidor".

För en enkel lösning, klicka bara på knappen ovan.  Detta öppnar en webbplats som du, efter den laddat färdigt, bara kan stänga ner igen.

Varför är detta nödvändigt?

För de som önskar en förklaring är anledningen att webbläsaren Safari, som används som standard i alla Apples produkter, inte kommer ihåg att du är inloggad. För att tvinga Safari att komma ihåg att du är inloggad behöver en cookie sparas på din dator/mobil. När du klickar på knappen ovan och besöker webbplatsen sparas denna cookie och du förblir inloggad när du navigerar i "Mina sidor" på KREBO:s webbplats.

Notera att om du i framtiden rensar din webbläsares historik, inklusive cookies, behöver besöka webbplatsen ovan igen.