Mina Sidor
Mina inloggningsuppgifter

Hitta dina inloggningsuppgifter

Dina inloggningsuppgifter till vår hyresgästportal skickades tillsammans med er första hyresavi tillsammans med kontraktet, som skall ha inkommit i en god tid innan er inflytt. Antingen kan du kika på din pappersfaktura om du sparat den hemma, eller kan du klicka på glömt lösenord så skickas dina inloggningsuppgifter till din mail adress du angivit hos Krebo.

För att hitta din faktura här i portalen klickar du bara på "Mina avier" i menyn till vänster. Här hittar du alla dina hyresavier för ditt hyresobjekt.