Hyresgäst - Information

Vilken av våra orter är du intresserad av?

Vi på KREBO förvaltar bostäder i ett flertal städer, både för studenter och vanliga hyresgäster. Välj den stad som intresserar just dig så tar vi dig till hyresgästernas informationsbank för denna plats.

En vackert belägen ort i Blekinge med ett varierat och aktivt näringsliv och en närhet till vacker skärgård och natursköna friluftsområden. Karlshamn är en gemytlig handelsstad med mysiga gränder och torghandel.
 

Information för hyresgäster - Karlshamn

Med en marin prägel har Karlskrona utvecklats till en av sydöstra Sveriges största städer. Kommunen arbetar mot visionen om ett öppet sinne, en attraktiv livsmiljö, den bästa kunskapen och det växande näringslivet.
 

Information för hyresgäster - Karlskrona

Staden där solen alltid skiner! Här finns Sveriges yngsta universitet som är ett modernt, öppet och nytänkande universitet där högklassig utbildning och forskning bedrivs i nära samarbete med omvärlden. Här studerar ca 10.000 elever från hela världen.
 

Information för hyresgäster - Karlstad

Kristianstad är en stad med stort utbud av kultur, nöje och vackra omgivningar, bara ett par timmars tågresa från Köpenhamn. Högskolan Kristianstad är ett lärosäte i den dynamiska Öresundsregionen och här läser cirka 12 000 studenter.
 

Information för hyresgäster - Kristianstad

Idéernas stad! Lund kallas för ungdomens stad, ett centrum för idéer, kunskap och forskning. I Lund finns ett universitet med 40000 studenter. Här samverkar universitet och kommun, forskning och utveckling, närlingsliv och samhälle.
 

Information för hyresgäster - Lund

Olofström kommun är en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke.
 
 

Information för hyresgäster - Olofström

En timme från Göteborg vid Göta Älv ligger det natursköna Trollhättan. Här finns ett stort utbud av kultur och nöjen. Här finns Högskolan Väst som är en modern högskola och erbjuder arbetslivsnära utbildningar i en attraktiv och modern studiemiljö.
 

Information för hyresgäster - Trollhättan

Växjö är en expansiv stad i vackra Småland med ett varierat näringsliv och ett växande universitet. Ambitionerna för kommunen är ett brett miljöarbete, stark tillväxt, öppenhet, trivsel och ett gemensamt arbete för framtiden.
 

Information för hyresgäster - Växjö

  •