KUNDSERVICE OCH INFORMATION

Vad händer hos KREBO? Har du koll på vår nyhetssida finner du nog nästan alltid svaret på denna fråga!


// Defaults

{xWPscript_if("", "==", "", "#DISABLED_VAR_WPS_news_post_style_default#", "#DISABLED_VAR_WPS_mod_news_post_style#", "")}
{xWPscript_if("", "==", "", "x1#DISABLED_VAR_WPS_news_post_style_default#", "x2#DISABLED_VAR_WPS_mod_news_post_style#", "")}

// Style 2

// Style - Default3

 


 

Pga ombyggnation av ny hemsida så har det skett ändringar på mina sidor vilket påverkar felanmälan.

Om du använder denna länken www.sbsstudent.se och sedan klicka dig vidare till felanmälan, och loggar in där i stället så kommer du få fram hela felanmälan-formuläret så att du kan göra en komplett felanmälan samt göra tillägg efter besiktning.

december 24, 2018

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och Gott nytt år!

november 29, 2018

Från och med den 1 december stänger vi vår telefonväxel. Om ni har frågor gällande er hyresavi eller om regler i våra fastigheter så är ni välkomna att höra av er till oss på , där vi till största möjliga mån svarar inom 24 timmar på arbetsdagar. Kommer er fråga på en helgdag besvaras ert e-post snarast på nästkommande vardag.

Felanmälan

Vill ni göra en felanmälan ska ni logga in på ”mina sidor” och lägga upp ert ärende. Felanmälan tas ej emot via e-post.

Akut felanmälan efter kontorstid görs till jouren. Kontaktinformation till jouren finner ni under områdets informationsbank > Felanmälan.

Exempel på en akut felanmälan: större vattenläcka, utelåsning, strömavbrott, inbrott eller brand.

Driftstopp eller problem med bredband anmäls direkt till leverantören.

november 22, 2018

Registreringen av hyresinbetalningar kan dröja ett tag då Eva-Lill som har hand om dessa är sjukskriven sedan i tisdags 20/11.

 

Har ni några frågor kontakta oss på

På grund av ett möte på kontoret kommer växeln vara stängd från 8:30 den 7/9, ifall ni har någon fråga når ni oss på eller på växeln som vanligt på måndag mellan 8-12. 

Vi på Krebo vill påminna alla våra hyresgäster att skicka in sina registreringsintyg för denna hösttermin! Deadline för detta är imorgon 31/8.

Vi vill vi på detta sätt informera våra hyresgäster att p.g.a. semestertider på kontoret kommer era hyresinbetalningar inte att registreras förrän tidigast 180730.

Er avi på mina sidor kan därför vara rödmarkerad efter förfallodatum tills att betalningen är registrerad och detta är inget ni behöver oroa er över.

Från och med augusti 2018 kommer betalningar registreras som vanligt och då registreras också alla hyresinbetalningar retroaktivt på det datum er inbetalning var vårt konto tillhanda.

 

Vi önskar er alla en varm och skön sommar! 

 

Vänligen Krebo för Studium Fastigheter AB

Personalen på kontoret kommer vara på utbildning den 8:e maj, detta innebär att växeln kommer vara avstängd denna dag och att vi kommer ha begränsade möjligheter att svara på mail. Ifall ni behöver nå oss kan ni skicka ett mail till  så kommer vi återkoppla så fort vi har möjlighet! Övriga dagar når ni oss som vanligt på mail och på växeln mellan 8-12.

På grund av ett möte på kontoret kommer växeln kommer vara stängd från 9:30 den 10/4, ifall ni har någon fråga når ni oss på eller på växeln som vanligt imorgon mellan 8-12. 

Vi har studentlägenheter i Karlstad som kommer bli tillgängliga första april, första maj och första juni! Alla lägenheter har eget kök med kyl/frys, ugn, spishäll samt ett eget badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gör en intresseanmälan om du är intresserad! 

Vi har studentlägenheter i Kristianstad som kommer bli tillgängliga första april och första juni! Alla lägenheter har eget kök med kyl/frys, ugn, spishäll samt ett eget badrum. Gör en intresseanmälan om du är intresserad! 

På grund av sjukdom på kontoret kommer växeln vara avstängd idag, 8 februari. Vi nås dock som vanligt på vår mail:  

december 22, 2017

Vi på Krebo önskar er alla en riktigt God Jul och Gott nytt år!

 

september 14, 2017

Vi kan nås vardagar via telefon mellan 8:00 - 12:00 på telefonnummer 0454-585000.

Det går även att nå oss via email: under vardagar 08:00-16:00.

P.g.a. semestertider på kontoret vill vi på detta sätt informera våra hyresgäster att inbetalningar kommer registreras en gång i veckan istället för varje dag. Registreringarna kommer registreras varje måndag v27, v28, v29 och v30. Er avi på mina sidor kan därför vara rödmarkerad efter förfallodatum tills att betalningen är registrerad. Från och med augusti 2017 kommer betalningar registreras som vanligt. 

Vi önskar er alla en varm och skön sommar! 

Vi har student lägenheter på Fiolvägen i Lund som kommer bli tillgängliga från 1 juni och 1 juli. Alla lägenheter har kök med kyl/frys, ugn, spishäll samt ett eget badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gör gärna en intresseanmälan om du är intresserad! 

Vi har student lägenheter i Karlstad som kommer bli tillgängliga från 1 juni och 1 juli, en av de här lägenheterna blir ledig redan från den 9 maj! Alla lägenheter har kök med kyl/frys, ugn, spishäll samt ett eget badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gör gärna en intresseanmälan om du är intresserad! 

februari 23, 2017

Tyvärr är det svårt att nå oss idag under dagen då växeln inte fungerar korrekt. Maila gärna till så varar vi så fort vi kan. 

december 23, 2016

Vi på Krebo önskar er alla en riktigt God Jul!

december 20, 2016

Fredagen den 23;e december har vi öppet från kl 8:00 - 12:00

Fredagen den 30;e december har vi öppet från kl 8:00 - 14:00

Torsdagen den 5;e januari har vi öppet från kl 8:00 - 12:00

Vår hyresansvarig kommer vara på semester from 20/12 - 26/12 därför kommer ni inte kunna se att ni har betalat in hyran för januari på mina sidor förrän 28/12. Då läggs betalningarna in som betalats in fram till den 23/12. 

oktober 3, 2016

Idag kan det vara svårt att komma fram på telefonen. Vi kommer vara ute på besiktningar och kontoret kommer vara stängt under dagen. 

augusti 21, 2016

Just nu kan det vara svårt att nå oss på våra direktnummer och även växelnumret. Det är en driftstörning hos vår leverantör som påverkar alla våra telefoner. Maila gärna till så får ni svar via mail istället eller så ringer vi upp så fort vi kan. 

augusti 12, 2016

Vi har bytt leverantör för skadedjursbekämpning från Normor till Anticimex, för mer information och kontaktuppgifter läs under felanmälan

juli 14, 2016

Alla lägenheter i Karlstad, Karlskrona, Växjö och Lund till hösten är nu uthyrda. Ni är välkomna att göra intresseanmälan för att ställa er i bostadskön. 

Vi har ett fåtal lägenheter kvar att erbjuda i Kristianstad och Trollhättan. Vi gratulerar alla nya studenter till antagningen. 

juni 22, 2016

Vi önskar alla hyresgäster en glad midsommar. Imorgon torsdagen den 23 juni stänger kontoret klockan 14:00. Vi är åter på måndag 27 juni 08:00. 

juni 8, 2016

Fredagen den 10 juni kommer vi ha möten på eftermiddagen därför kommer kontoret stänga kl 12:00. Vi öppnar som vanligt på måndag 13/6 kl 8:00. 

april 28, 2016

Vi på Krebo önskar alla våra hyresgäster en trevlig Valborg!

På många håll tänds det majbrasor, besök gärna er kommuns hemsida för information om firande nära er. Vi vet att många tycker om att grilla under Valborg och då vill vi påminna om att använda grillplatser, finns det ingen sådan får ni leta upp en lämpligt plats men tänk på att det inte får vara närmare husen än 4 meter. 

Vi på Krebo önskar er alla en riktigt trevlig och solig påsk! På torsdagen den 24 mars öppnar kontoret klockan 8:00 och stänger 14:00 (lunchstängt mellan 12-13). Vi öppnar som vanligt på tisdagen 29 mars kl 8:00. 

Vi vill även påminna er om att det är inte tillåtet att grilla nära husen, tänk på att hitta en lämplig grillplats minst 4 meter från byggnaderna. 

januari 17, 2016

På onsdag 20/1 kommer vår personal vara på utbildning. Därför kommer ni tyvärr inte kunna nå oss på telefon under hela dagen. På torsdag öppnar vi som vanligt igen 8:00 - 12:00 och 13:00 - 16:00. 

januari 12, 2016

Tyvärr kommer ni inte kunna nå oss under dagen 14/1. Vår personal befinner sig i Kristianstad på besiktningar och kommer inte vara anträffbara under dagen. Telefonerna öppnar igen 15/1 klockan 8:00. Har ni frågor är ni välkomna att maila till  

Vi önskar er en God Jul och Gott Nytt År! 

Våra öppettider under julhelgen.

23 december - öppet mellan kl 8-14, lunchstängt kl 12-13

24-27 december - stängt

28-29 december - ordinarie öppettider

30 december - öppet mellan kl 8-14, lunchstängt kl 12-13

31 december - 3 januari - stängt

december 13, 2015

Tredje advent är kommen och vi vill påminna alla om att inte lämna levande ljus utan uppsikt. Adventsljusen har nu brunnit ner en bit och kan börja närma sig mossa och annat brandfarligt i ljusstaken. Tänk på att inte ha brännbara föremål nära ljusstaken eller i den. Det är även viktigt att du testar din brandvarnare. Detta gör du genom att trycka på knappen som sitter på brandvarnaren. Om du hör en signal så fungerar den som den ska, tjuter den inte måste du byta batteri. 

december 7, 2015

Vi önskar alla sökande till högskola/universitet lycka till! Vi har ett fåtal lägenheter kvar på studentorterna och det är först till kvarn som gäller. Se fullversion av nyheten för att se om vi har lägenheter lediga till VT16 och vilka inflyttningsdatum vi erbjuder. Vi har lägenheter i  KarlskronaVäxjöKarlstadLundTrollhättan och Kristianstad.

oktober 28, 2015

Trevlig Halloween och Allhelgonahelg önskar vi våra hyresgäster på Krebo! På fredag stänger vi kontoret klockan 14:00, ni är välkomna att kontakta oss igen på måndag.

augusti 26, 2015

Den 27/8 kommer vi stänga på kontoret klockan 10.30. Detta pga att all vår personal kommer befinna sig i Kristianstad. Vi kommer välkomna och ha en informationsdag för höstterminens utbytesstudenter. Maila gärna till så besvarar vi era mail så fort vi är tillbaka på kontoret. 

augusti 3, 2015

På måndag den 3 augusti kommer de flesta av oss att vara ute på våra områden och besiktiga lägenheter. Därför kan det vara svårt att nå oss under dagen. Maila gärna till . Vi välkomnar våra nya hyresgäster och önskar lycka till till alla som flyttar ut. 

Just nu har vi problem med våra telefoner. För att kontakta oss ber vi er att maila till

Vi jobbar på problemet. Vi ber om ursäkt för omständigheterna!

Vi önskar alla sökande till högskola/universitet lycka till! Vi har ett fåtal lägenheter kvar på studentorterna och det är först till kvarn som gäller. För att se vilka inflyttningsdatum vi erbjuder titta in på nyheter i din stad. Karlskrona, Växjö, Karlstad, Lund, Trollhättan och Kristianstad.

juni 18, 2015

Vi önskar alla hyresgäster en glad midsommar. Idag torsdagen den 18 juni stänger kontoret klockan 14:00. Vi är åter på måndag 22 juni 08:00. 

Tyvärr kommer ni inte kunna nå oss under dagen 14/1. Vår personal befinner sig i Kristianstad på besiktningar och kommer inte vara anträffbara under dagen. Telefonerna öppnar igen 15/1 klockan 8:00. Har ni frågor är ni välkomna att maila till  

maj 27, 2015

Det är många in och utflytt under sommaren. Läs gärna information om uppsägning och besiktning samt om inflytt på hemsidan så du är väl förberedd. 

Tyvärr kommer en uppdatering av portalen påverka mina sidor under hela helgen. Det kommer fungera som vanligt på måndag igen. Ni kan skicka in felanmälan till eller avvakta till på måndag.

På torsdag drar det ihop sig till valborg och på många håll tänds majbrasor, besök gärna er kommuns hemsida för information om firande nära er. Vi vet att många tycker om att grilla under Valborg och då vill vi påminna om att använda grillplatser, finns det ingen sådan får ni leta upp en lämpligt plats men tänk på att det inte får vara närmare husen än 4 meter. Torsdagen den 30 april kommer kontoret stänga klockan 14:00. 

mars 31, 2015

Vi på Krebo önskar er alla en riktigt trevlig och solig påsk! På torsdagen den 2 april kommer kontoret stänga klockan 14:00.

Våren är på väg och tillsammans med våren kommer årets första grillningar, nya utemöbler, sena ute kvällar m.m. Vi vill påminna våra hyresgäster att det är viktigt att inte ha grillen närmare än 4 meter från huset och att tänka på att loftgångarna inte får blockeras, om en olycka skulle inträffa så måste det finnas plats för att transportera en bår utan att behöva flytta någonting. Det är även viktigt att ni visar hänsyn till andra på området.

december 31, 2014

God fortsättning och ett gott nytt år önskar vi på Krebo!

december 16, 2014

Vi på Krebo önskar er alla en riktigt God Jul!

december 10, 2014

Nu drar första vinter ovädret in över Sverige. SHMI utfärdade klass 1 och klass 2 varning. De hårda vindarna drar in över landet redan idag och väntas hålla i  sig resten av helgen. Vi vill uppmana våra hyresgäster att ha fönster och dörrar stängda. Tänk på att hålla ordentligt i dörren när ni öppnar den så den inte blåser upp och tar skada. Säkra eventuella lösa föremål.

Nu lanserar vi vår hyresgästportal "Mina sidor" där du hittar många nya funktioner som gör det enklare för dig som hyresgäst hos KREBO. Detta inkluderar bland annat bokning av tvättstuga, ändring av dina kontaktuppgifter, tillgång till din hyresavi med mera. Inloggningsuppgifterna hittar ni på nästa hyresavi som kommer någon gång i mitten av december. 

Vi vet att många kommer åka iväg under jul och nyår och det är viktigt att tänka på att värmen i lägenheten måste vara igång, man får absolut inte stänga av värmen då detta kan orsaka stora skador i lägenheten som kommer debiteras. 

Om ni har ställt någonting på loftgången så måste det tas bort, det måste finnas plats för personal att skotta vid snö samt sanda vid halka. Även bord och stolar måste tas bort. Cyklar får enbart stå i cykelställen. Ingenting får stå på loftgångarna under vintern.