Vilken av våra orter är du intresserad av?

Vi på KREBO förvaltar bostäder i ett flertal städer, både för studenter och vanliga hyresgäster. Välj den stad som just du är intresserad av att bo i nedan.

En vackert belägen ort i Blekinge med ett varierat och aktivt näringsliv och en närhet till vacker skärgård och natursköna friluftsområden. Karlshamn är en gemytlig handelsstad med mysiga gränder och torghandel.
 

KREBO Karlshamn - Marklägenheter

Med en marin prägel har Karlskrona utvecklats till en av sydöstra Sveriges största städer. Kommunen arbetar mot visionen om ett öppet sinne, en attraktiv livsmiljö, den bästa kunskapen och det växande näringslivet.
 

KREBO Karlskrona - Studentbostäder

Staden där solen alltid skiner! Här finns Sveriges yngsta universitet som är ett modernt, öppet och nytänkande universitet där högklassig utbildning och forskning bedrivs i nära samarbete med omvärlden. Här studerar ca 10.000 elever från hela världen.
 

KREBO Karlstad - Studentbostäder

Kristianstad är en stad med stort utbud av kultur, nöje och vackra omgivningar, bara ett par timmars tågresa från Köpenhamn. Högskolan Kristianstad är ett lärosäte i den dynamiska Öresundsregionen och här läser cirka 12 000 studenter.
 

KREBO Kristianstad - Studentbostäder

Idéernas stad! Lund kallas för ungdomens stad, ett centrum för idéer, kunskap och forskning. I Lund finns ett universitet med 40000 studenter. Här samverkar universitet och kommun, forskning och utveckling, närlingsliv och samhälle.
 

KREBO Lund - Studentbostäder

Olofström kommun är en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke.
 
 

KREBO Olofström - Marklägenheter

En timme från Göteborg vid Göta Älv ligger det natursköna Trollhättan. Här finns ett stort utbud av kultur och nöjen. Här finns Högskolan Väst som är en modern högskola och erbjuder arbetslivsnära utbildningar i en attraktiv och modern studiemiljö.
 

KREBO Trollhättan - Studentbostäder & lägenheter

Växjö är en expansiv stad i vackra Småland med ett varierat näringsliv och ett växande universitet. Ambitionerna för kommunen är ett brett miljöarbete, stark tillväxt, öppenhet, trivsel och ett gemensamt arbete för framtiden.


KREBO Växjö - Studentbostäder

  •