KREBO Trollhättan
Tvättstuga
januari 1, 2001

Tvättstugan används gemensamt av våra hyresgäster och det är därför viktigt att ni tar väl hand om den. Läs de regler som gäller och använd sunt förnuft så blir både ditt och dina grannars tvättpass behagligare.

Tvättstuga - Tvättar kläder

Lämna tvättstugan i det skick du hoppas finna den i!

För alla våra lägenheter i Trollhättan så finns det tillgång till en tvättstuga för gemensamt bruk. För att komma in i tvättstugan behöver du bara använda den tvättstugenyckel du fick vid din inflyttning. Observera att med det nyckelsystem som sitter till tvättstugan kan vi läsa av vem det är som gått in och ut ur tvättstugan. Innan du tvättar så var noga med att läsa igenom vilka regler som finns för bokning och tvättning. Det är för allas trevnad vi har satt upp ett antal regler som gäller för våra hyresgästers nyttjande av tvättstugan. Vi förväntar oss att du lär dig reglerna och kanske till och med uppmärksammar andra på vad som gäller, särskilt om du märker att reglerna inte följs. Vi på KREBO hoppas att alla ska trivas!

Tvättstugan är öppen varje dag mellan kl 06-22. Varje Tvättid bokas 4 h åt gången. Man får boka en grupp och en tid i taget, det är alltså inte tillåtet att boka två konsekutiva tider, eller att boka flera grupper samtidigt. Det är inte tillåtet att använda eller vistas i tvättstugan utan att ha bokat en tid. Man kan boka 4 tvättider i månaden. Tvättider bokas via mina sidor.


Var noga med att tömma fickorna på små saker som gem, hårsnoddar etc. innan du stoppar in dina kläder i tvättmaskinen, då dessa kan orsaka problem. Det är inte tillåtet att färga din tvätt i maskinerna. Tvättmaskinen har ett tidsrelä där du får vänta 1-2 minuter innan luckan kan öppnas, så dra inte i luckan för våldsamt i då den kan gå sönder.

 


Tvättpåse måste användas vid tvätt av bygel-BH.

 

 


Stora mattor får inte tvättas i maskinerna!

 

 


Efter avslutad tvätt-tid ska tvättstugan noggrant städas:maskinernas inkast för tvätt- och sköljmedel rengöras. Torktumlarens luddfilter ska rengöras och vattenbehållaren ska tömmas. Maskinerna ska torkas av på utsidan och lämnas öppna för att undvika att mögel bildas. Sopa golvet och moppa med våt mopp. Se till att ljuset är släckt och att dörren är låst när du går.


Vid eventuella fel kan du kontakta oss på telefonnummer 0454-58 50 00 eller felanmäla via vår webbplats.

 
// Defaults
Senaste /trollhattan/