KREBO Växjö
Sophantering
januari 1, 2005

För allas trevnad är det viktigt att ni tänker på vår natur och sorterar era sopor rätt. Vet du vilka sopor som skall slängas vart är det en barnlek och all information du behöver hittar du här!

Sophantering - Sorterade sopor utanför dörr

 

Hos oss på Krebo sorterar du soporna i brännbart och matavfall. Våra kärl hittar du vid parkeringen vid 1:an huset och på gaveln vid 7:an huset.

Närmaste återvinningsstation ligger på Raskensväg, det är ca 700 meter dit. Här kan du slänga pappersförpackningar, plastförpackningar, metall, glas, tidningar. Dessa är tillgängliga dygnet runt.

Närmaste återvinningscentral hittar du på Norremark Deltavägen i Växjö, det är ca 7 km dit. Deras öppettider hittar du på: http://www.vaxjo.se/Bygga--Boende/Avfall-och-atervinning/Lamna-ditt-avfall/Atervinningscentraler/. Här kan du lämna det mesta som du inte kan lägga i din soptunna. De tar till exempel emot grovavfall, som möbler.

Soporna förvaras i lägenheten fram tills det att ni slänger dem i våra kärl. Tänk på att sopor på loftgångarna inte är tillåtet pga att det kan dra till sig djur, är en brandrisk och kan försvåra framkomligheten vid ev utryckning. Ser vi på Krebo eller får information om att det står sopor på loftgången kan vi tvingas debitera er för det.

 

 
// Defaults
Senaste /vaxjo/